Surfplattor

Wrigge tablet stand – sängtillbehör för din surfplatta

Ett av de vanligaste användningsområdena för surfplattor är, förutom att spela spel, att kolla film. Med Wrigge tablet stand kan du använda din surfplatta för att kika på film i sängen utan att du behöver hålla i den.

På grund av sina små skärmar så är surfplattor och mobiltelefoner kanske främst lämpade för att kika film på i situationer när du befinner dig på resande fot och inte har tillgång till hemmets platta tv och övrig utrustning. För dig som dock ofta har med dig surfplattan till sängen, så är Wrigge tablet stand ett smart tillbehör som du kan använda för att enklare kolla på film på din surfplatta.

Istället för att ligga och vrida och vända på dig i sängen och trötta ut armarna med att hålla i surfplattan medan du kikar film på den, så kan du med Wrigge tablet stand nämligen montera fast surfplattan och justera den på behagligt avstånd från dig för att sedan ligga avslappnad på rygg och se film på plattan.

wriggletabletstand

Wriggle tablet stand placerar du förslagsvis under eller bakom sängen, och sedan kan du själv justera den böjbara armen för att placera din surfplatta på behagligt avstånd från dig. Klämmorna där surfplattan ska placeras kan justeras för att passa plattor som är från 95 mm upp till 195 mm höga, vilket gör att populära plattor som Ipad och Galaxy Tab passar alldeles utmärkt i den.

Prislappen för Wriggle Tablet Stand ligger på drygt motsvarande cirka 300 kronor.

Fakta om Wriggle tablet stand

  • Storlek för hållaren: 146 x 195 x 50 mm
  • Vikt för hållaren: 100 g
  • Armstorlek: 750 mm
  • Armvikt: 880 gram
  • Storlek för bottenplattan: 200 x 297 x 3 mm
  • Vikt för bottenplattan: 1 420 g

Läs mer

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *