pc online

Hållare för surfplatta - topp 5 alternativ

Börjar du också tröttna på nackspärr och stela armar när du håller din surfplatta i sängen? Eller har du otåliga barn som inte kan samsas om vem som ska hålla Ipaden i bilen? Då ska du kika på dessa alternativ på smarta hållare för surfplatta och smartphones.
Sluta ligg och vrida dig i obekväma ställningar – köp en hållare som förbättrar din skärmupplevelse. Eller välj en surfplattehållare som du sätter i nackstödet på bilstolen, så slipper du bråk och tjafs under bilresan. Här är tips på 5 produkter som underlättar din vardag.

1. Gooseneck Tablet Holder

Denna hållare för surfplatta passar både i sängen och vid ett arbetsbord. Den är ganska enkel att fästa vid bordskanter och skåpluckor då den är utrustad med en stor klämma. Du kan själv justera vinkeln och längden på surfplattehållaren och se filmer på ett behagligt avstånd. Enda nackdelen med denna produkt är att det inte går att fästa den på något annat sätt än vid en plan yta. Du som saknar sängbord ska därför välja ett annat alternativ för surfplattan.

Köp Gooseneck Tablet Holder

2. Nedis, Fäste för surfplatta och mobil

Denna surfplatta-hållare passar även för en smartphone eller en e-boksläsare. Du fäster den med hjälp av en flerenhetsklämma med flera varierande lägen – du kan använda den på olika ytor i en vertikal eller horisontell vinkel.
En hållare för surfplattan från Nedis kan byggas upp och justeras med hjälp av en medföljande stång eller handtag. Du bestämmer själv avståndet till din surfplatta med möjligheten att höja och sänka hållaren till en passande position. Hela konstruktionen ser till en början väldigt avancerad ut med efter ett tag kommer du att älska att använda den i vardagen.

Köp Nedis fäste för surfplatta:

3. Teknikproffset, hållare för surfplatta med stativ

Den här hållare för surfplatta är perfekt för dig som vill skippa fästen eller som inte har några bordskanter att fästa hållaren vid. I stället för det har du ett 1,7 m långt stativ som du böjer till en önskad längd. Denna hållare har en stabil fot gjord i gjutjärn, så du behöver inte vara orolig för att din surfplatta tippar över och slår i ett hårt golv. 

Inte heller ska du vara orolig över förvaringen – stativet är väldigt smidigt och enkelt att fälla ihop och ta isär vid behov. Du kan placera det vid din säng, i köket eller intill badkaret. Denna surfplattehållare är perfekt att ha nära tillhands när du behöver den som mest.

Köp stativhållare för surfplatta:

4. Surfplattehållare för nackstöd i bilen

Ska du ut på en lång bilresa med barn? Den perfekta underhållningen för barnen är givetvis en surfplatta med massa roliga filmer och spel. Dock kan det innebära både spill och onödigt tjafs om vem som tappade plattan i golvet. I värsta fall kan barnen drabbas av åksjuka när de sitter med nedböjda huvuden över en video samtidigt som du kör runt på kurviga vägar.

En surfplattehållare för nackstöd är därför en väldigt bra lösning som är både enkel och smidig att ta med på resan. Du sätter fast surfplattehållaren i bilsätets nackstöd och justerar den efter storleken på din surfplatta. Sedan går det att ladda plattan via en utskärning på hållaren som sitter på dess yttre sida.

Köp surfplattehållare för bil:

5. Kenu Airvue car tablet mount

Det här är en supersmidig surfplattehållare som kan användas vid olika tillfällen. Du fäster hållaren i nackstödet på bilsätet och justerar den utifrån storleken på surfplattan. Här har du en väldigt stabil och gedigen lösning som dämpar hastiga rörelser och förhindrar skärmskakningar under bilfärden.

Det bästa med denna produkt är att du kan använda surfplattehållaren även som ett bordsstativ. Placera din surfplatta i hållaren och ställ den på bordet så kan du exempelvis njuta av en middag samtidigt som du kollar på din favoritserie. 

Det går även att fästa surfplattehållaren vid en resväska för att slippa spendera långtråkiga timmar på flygplatsen. Du kan vinkla och rotera den så mycket du vill – denna produkt anpassas efter dina önskemål.

Köp surfplattebehållaren från Kenu: