Gratisprogram

Ladda hem fulla Adobe Creative Suite gratis

Det är förvisso långt ifrån den senaste versionen, men ändå. Adobe bjuder nu på nerladdningen av Adobe Creative Suite 2.

Adobe Creative Suite version 2 har numera rätt många år på nacken. Programpaketet släpptes nämligen först 2005 och innehöll då bland annat nyheter som stöd för HDR-bilder samt organiseringsverktyget Adobe Bridge, som på gjorde det smidigt att arbeta med de olika verktygen som ingår i paketet.

Verktygen som ingår i Adobe Creative Suite är bland annat flaggskeppet Adobe Photoshop , Adobe Illustrator och Adobe Dreamweaver.  Det sistnämnda programmet, som är ett program för att bygga webbsidor, är dock väldigt föråldrat. I dag är det HTML5 och CSS3 som gäller, tekniker som programmet över huvud taget inte har stöd för.

Programmen är heller inte anpassade för att köras i nyare Windows-versioner, så kör du Windows 7 eller Windows 8 så får duköra CS2-paketet i kompatabilitetsläge för att det hela ska fungera.´

Den stora behållningen med programpaketet är förstås Adobe Photoshop, som även om versionen är föråldrad fortfarande är ett bildbehandlingsverktyg av rang. Prislapparn för de senaste versionerna av Adobe Photoshop och Adobe Creative Suite ligger annars på flera tusen kronor .

I skrivande stund tycks nerladdningssidan för Adobe Creative Suite 2 vara ostabil. Dyker ett felmeddelande upp när du klickar på länken nedan, så gör ett försök igen lite senare.

Om man vill ha alternativ från andra programtillverkare för de områden som programmen i Creative Suite inbegriper, så ta gärna en titt på den här artikeln: 12 gratis alternativ till Adobe Creative Suite.

 Ladda ner

Adobe Creative Suite 2

Taggar: Adobe CS2, Adobe Creative Suite, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Dreamweaver, gratisprogram, Windows, Windows 8 (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

3 comments on “Ladda hem fulla Adobe Creative Suite gratis

  1. Maria

    Nja. Tyvärr kostar det och är inte alls gratis. Inte via länken ovan i alla fall. Man kommer en bit in i installationen men sedan begär dom Serienummer för att fortsätta.
     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *