Kör Instagram på datorn

Den sociala bildtjänsten Instagram finns egentligen bara tillgänglig från mobilen. Med hjälp av tredjepartsprogrammet Instagrille så kan man dock använda Instagram på ett enkelt sätt även från sin dator.

Bildtjänsten Instagram har i dagsläget över 50 miljoner användare världen över. Tidigare i år så köptes tjänsten upp av Facebook upp för inte mindre än en hel miljard amerikanska dollar.

Med hjälp av de många filter som Instagram erbjuder så kan man få till riktigt snygga bilder även med en medioker mobilkamera. En särskilt bra funktion är möjligheten att skapa fokus bara i en viss del i bilden, vilket gör att man nästan kan tro att bilderna är tagna med ett riktigt grymt objektiv. Instagram fungerar i övrigt ungefär som Twitter, fast det här är bilderna som är i centrum.

Instagrille erbjuder alla funktioner som originalappen för mobilen erbjuder, med undantag av att det inte går att lägga ut nya bilder på tjänsten med den. Däremot så finns det riktigt bra sökfunktioner i programmet.

Det går även enkelt att både ladda hem bilder till datorn och att överföra bilder från Instagram till Facebook eller Twitter.

Instagrille är i sig en app till en plattform som heter Poki, som ser ut och fungerar ungefär som Google Play eller Itunes med skillnaden att apparna man tankar hem istället är ämnade för och körs på datorn. För att kunna köra Poki-plattformen så krävs i sin tur att man har Java installerat på sin maskin.

Ladda ner

Instagrille 2.0

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Taggar: Instagrille, Instagram, bildtjänst, gratisprogram (Intressant?)

9 Replies to “Kör Instagram på datorn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*