Systemverktyg

Process Hacker – Visar allt om aktiva program

Process Hacker är ett verktyg för dig som har rätt schyssta Windowskunskaper. Du bör känna till vad processer är för något och hur det fungerar. Om du gör det är Process Hacker ett grymt program för att hitta problem i Windows, strulande program, skadlig kod och annat som du vill fixa.

Syftet med Process Hacker är att ge dig full kontroll över alla processer som är igång i Windows. En process är, som du säkert känner till, ett program, tjänst eller annan funktion som körs. När du använder Aktivitetshanteraren kan du kolla på processer, men det ger ärligt talat inte hela bilden.

Process Hacker

När du kollar på Process Hacker första gången ser det säkert rörigt ut med alla färger och alla processer, men förstår du principen kommer du att inse hur bra verktyget är för just detta. Oavsett vad det är för typ av program – vanligt, dolt, en trojan eller vad som helst – använder det i alla fall en process. Och den kan du hitta här.

Process Hacker har många andra funktioner, så det är värt att testa dig fram. Du kan till exempel högerklicka på kolumnerna och välja att lägga till eller ta bort olika kolumner. Här finns massor att välja mellan för att få reda på så mycket du vill om respektive process.

Väl värt att ha installerat!

Process Hacker

  • Ladda ner: Process Hacker
  • Utvecklare: Wen Jia Liu
  • Nedladdningar: 1649
  • Betyg: 4 av 5
  • Pris: Gratis
Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *