Installera favoritprogram

Gratis verktyg gör installation av program supersmidigt!

Du har säkert ett antal standardprogram som du alltid installerar på en ny dator, eller en maskin som formaterats om. Att ominstallera de här programmet tar en hel del tid, beroende på hur många det är, men du behöver inte göra det manuellt – det finns en smart och gratis lösning!

Ninite är ett supersmidigt program som hjälper dig att installera dina favoritprogram, samt att uppdatera de du har. Du behöver först och främst välja vilka program du vill ha med i din Ninite-installation. Detta gör du på hemsidan, där du kryssar i samtliga program du vill inkludera.

De flesta kända och populära gratisprogrammen finns representerade. Du hittar Chrome, Firefox och Opera, samt en lång rad verktyg för att spela upp musik och video, och hantering av dokument och verktyg för utvecklare. Det är en stor bredd på programmen och förmodligen hittar du alla dina grundläggande program.

Ninite

Gör installationen av dina standardprogram automatisk och snabb med hjälp av Ninite!

Fördelarna med att använda Ninite istället för att manuellt installera varje program individuellt, är att det går mycket snabbare och enklare. Ninite frågar nämligen ingenting utan installerar programmen i bakgrunden.

Det ser också till att godkänna installationer av x64-versioner på 64-bitarssystem, ändra språk, samt välja bort verktygsfält och annan bråte som en del gratisprogram installerar.

Välj program i Ninite

På Ninites hemsida kryssar du i alla programmen du vill inkludera i ditt installationspaket.

Om du har ansvar för flera datorer, kan du ta en titt på Ninite Pro. Det kostar ungefär 290 kronor i månaden för upp till 50 datorer. Med hjälp av Ninite Pro hanterar du alla installationer av favoritprogrammen på alla din datorer. Med den här lösningen kan du snabbt uppdatera alla datorer, utan någon handpåläggning.

Taggar: Ninite, installation, program, mjukvara, ominstallation, uppdatera, uppgradera, gratis, gratisprogram (Intressant?)

Ninite

  • Ladda ner: Ninite
  • Utvecklare: Secure by Design
  • Nedladdningar: 918
  • Betyg: 4 av 5
  • Pris: Gratis (finns Pro)
Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *