Avinstallera säkert

Wise Program Uninstaller avinstallerar program effektivt utan problem

Wise Program Uninstaller är en bra och gratis ersättare till Windows egna verktyg för att avinstallera program. Det händer titt som tätt att det uppstår problem när man försöker avinstallera ett program. Filer, inställningar och till och med små sidoprogram lämnas kvar på din dator, trots att du avinstallerat. Ibland går det inte att avinstallera över huvud taget. Sådant ska du slippa med Wise Program Uninstaller.

När du använder Windows egna applikation för att avinstallera program som du inte längre använder, kör det bara programmens respektive avinstallationsverktyg (Uninstall) som medföljde när du installerade programmet. Dessa verktyg är tyvärr långt ifrån effektiva. De lämnar som regel alltid kvar en massa filer av olika slag, och för att inte tala om data i Windowsregistret.

Problem att avinstallera ett program? Prova det här gratisprogrammet!

Skulle något gå fel, oftast beroende på att någon fil saknas, är dessa vanliga avinstallationsverktyg i praktiken menlösa. Då vägrar de fortsätta med avinstalleringen. Men med gratisprogrammet Wise Program Uninstaller stöter du inte på sådana här fel och problem. Wise Program Uninstaller ser nämligen till att, efter en vanlig avinstallering, skanna ditt system efter kvarlämnade filer och inställningar.

En annan bra funktion i Wise är det så kallade Tvingad avinstallation. Om du skulle ha problem med att det inte går att köra det vanliga avinstallationsvertyget, är chansen hög att Wise fixar det ändå. Wise Program Uninstaller är ett bra program att ha liggande på datorn. Använd det varje gång du vill avinstallera något.

Wise Program Uninstaller

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *