Systemverktyg

Revo Uninstaller fixar problem med att avinstallera program

Med jämna mellanrum behöver du gå igenom vilka program du har installerade på din dator, och avinstallera dem du inte använder. Tyvärr händer det rätt ofta att något går fel när du ska avinstallera ett program. För att lyckas bättre kan du använda gratisversionen av Revo Uninstaller.

När du vill ta bort ett program från din dator, använder du verktyget Avinstallera ett program som finns i Kontrollpanelen. Det här verktyget listar alla program du har installerat och du kan härifrån köra igång varje respektive programs avinstalleringsverktyg.

Men ibland går det fel. Faktum är att det händer rätt ofta att avinstalleringsverktyget för en programvara inte fungerar som det ska.

Revo Uninstaller

Delar av programmets filer raderas, men resten är fortfarande på hårddisken och programmet finns kvar i listan i Avinstallera ett program. Nu kan det vara omöjligt att få bort programmet, för när det saknas filer vill inte avinstalleringsprogrammet fungera…

I det här läget är Windowsapplikationen Avinstallera ett program totalt värdelös. Men det gör inte så mycket, för det är nu du startar Revo Uninstaller, som vi kan rekommendera att du installerar på din dator. Revo finns i både gratis- och betalversion. För normala problem duger gratisversionen fint.

Revo Uninstaller Freeware

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *