Programuppdatering

Kaspersky Updater: Senaste versioner automatiskt

Kaspersky Software Updater är ett smidigt och lättanvänt program som ser till att automatiskt uppdatera alla dina program till senaste versionen. Att skaffa de senaste versionerna av dina installerade program är viktigt, men kan vara jobbigt. Kasperskys verktyg hjälper dig.

Det finns en hel rad olika alternativ av liknande program, exempelvis Secuinas, och Kaspersky Software Updater är ett av de bättre. När du kör det söker det snabbt igenom ditt system efter installerade programvaror, och därefter kontrollerar det om du har nyaste versionen.

Om så är fallet får du fram en lista över vilka av programmen som behöver uppdateras. Innan du klickar på knappen Update all kan du bestämma vilka av dem som ska inkluderas. Använd rullgardinsmenyn jämte varje titel i listan för att välja Update (uppdatera) eller Exclude (hoppa över).

Kaspersky Software Updater
image-7008

Kaspersky Software Updater sköter automatikt uppdateringen av dina installerade program.

Kaspersky Software Updater

Själva uppdateringsprocessen går smidigt och är till stor del automatisk. Bland konkurrenterna är det den här biten som varierar mest, då en del kräver manuell handpåläggning vid alla installationer. I dessa fall kan det ta rätt lång tid att göra arbetet och du behöver hålla koll på det hela tiden.

Kaspersky Software Updater sköter sig dock relativt tyst i bakgrunden utan att du behöver bry dig. Det kan kräva en del bandbredd att genomföra alla nedladdningar och installationer, men har du schysst fiberuppkoppling och en relativt snabb dator, görs det i bakgrunden utan många dialogrutor.

Syftet med att hålla dina program uppdaterade till senaste versionen, är att det är viktigt att täppa till säkerhetshål och andra buggar. Men det är inte bara program du behöver hålla uppdaterade. En annan viktig del av Windows är drivrutiner. Och ett bra program för att hantera detta är Driver Booster, som också är gratis.

Här hittar du en lista över fem program för att uppdatera drivrutiner automatiskt.

Taggar: Kaspersky Software Updater, uppdatera, uppdatering, uppgradera, uppgradering, automatisk uppdatering, program, programvara, mjukvara, gratisprogram, freeware (Intressant?)

Kaspersky Software Updater

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *