Gratisprogram

IOBit Uninstaller avinstallerar flera program samtidigt

Har du köpt en helt ny dator, eller inte städat din gamla dator på ett tag, så finns det säkert massor av program installerade som du inte använder. Med gratisprogrammet IOBit Uninstaller gör du det enkelt att rensa bort alla onödiga program. Avinstallering blir betydligt enklare och effektivare än med Windows egna verktyg.

IOBit Uninstaller är ett smart gratisprogram som idag, enligt mitt tycke, är det bästa valet bland de alternativ som finns. Förutom att kunna rensa upp betydligt mer ordentligt än vad som görs via Windows egna verktyg Lägga till eller ta bort program, så kan IOBit Uninstaller göra så kallade gruppavinstalleringar.

Genom att klicka i rutan för Avinstallera grupp, kan du markera flera program du vill ta bort. Det här underlättar onekligen arbetet med att rensa upp i systemet. De olika avinstalleringarna körs en och en efter varandra. Helt automatiskt blir det tyvärr inte, då vissa avinstalleringsprogram kräver att du godkänner det ena och andra. Men det mesta sköts per automatik.

Avinstallera flera program samtidigt
image-6589

Med gratisverktyget IOBit Uninstaller kan du enkelt avinstallera flera program samtidigt.

När programmen har avinstallerats får du också möjlighet att rensa upp efter dem. De avinstalleringsverktyg som körs lämnar tyvärr ofta en hel del skräp efter sig. Detta kan IOBit Uninstaller fixa. Programmet går igenom system och Windowsregister för att städa bort allting som har med dina avinstallerade program att göra.

IOBit Uninstaller är ett bra verktyg att ha. Använd det istället för Windows egna verktyg i Kontrollpanelen.

Taggar: IOBit, IOBit Uninstaller, Uninstaller, avinstallera, batch uninstall, Windows, gratisprogram, freeware, systemverktyg (Intressant?)

IOBit Uninstaller

  • Ladda ner: IOBit Uninstaller
  • Utvecklare: IOBit
  • Nedladdningar: 1037
  • Betyg: 4 av 5
  • Pris: Gratis
Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *