Antispyware

SuperAntiSpyware en effektiv gratis antispyware-skanner

SuperAntiSpyware är idag det kanske mest effektiva antispyware-programmet på marknaden. Sitt namn och gränssnitt till trots är programmet väldigt effektivt och hittar och raderar de allra flesta spyware och adware. Det finns i en gratisversion för hemanvändare, samt en kommersiell version med realtidsskydd.

Om du misstänker att din dator har blivit infekterad av ett spyware eller adware, ska du testa att ladda ner och skanna datorn med SuperAntiSpyware. Som hemanvändare laddar du ner Free Edition, som är helt gratis att använda. Det finns även en gratis testversion (Free Trial) av SuperAntiSpyware Pro men den är begränsad, så se till att du laddar ner Free Edition.

Den största skillnaden mellan gratisversionen av Pro är att den sistnämnda även har så kallat realtidsskydd, vilket innebär att programmet identifierar och stoppar spyware och adware redan innan de lyckas installeras på din dator. Om du däremot nöjer dig med att kunna skanna och reparera eventuella hittade säkerhetshål, klarar du dig med Free Edition.

SuperAntiSpyware

Vidare finns möjligheten att ladda ner en portabel version som du kan lägga på ett USB-minne och köra från det. Detta kommer väl till hands om du ska fixa en svårt infekterad dator. En sådan dator ska inte vara ansluten till Internet och det är inte lätt att ladda ner och installera program på ett sådant system – då rekommenderas du att ladda ner programmet på en annan dator och sedan köra det från ett USB-minne på den infekterade datorn.

SuperAntiSpyware är inte speciellt snyggt, men det är föredömligt enkelt att använda. Du kan välja mellan Quick Scan och Complete Scan. Använd Complete då och då, och framför allt första gången du kör en skanning. Är din PC väldigt infekterad av olika spyware och annan farlig kod, kan du kryssa i Enable Rescue Scan, där man tar i med hårdhandskarna…

SuperAntiSpyware

  • Ladda ner: SuperAntiSpyware
  • Utvecklare: SuperAntiSpyware
  • Nedladdningar: 3565
  • Betyg: 4 av 5
  • Pris: Gratis
Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *