Antispyware

Malwarebytes Anti-Malware: Tar bort spyware och trojaner gratis

Malwarebytes Anti-Malware är ett av de mest populära programmen för att skanna din dator efter farlig kod, adware och spyware, och sedan rensa bort det. Programmet finns i en gratis Free-version samt en Pro-version som kostar en liten slant. För att rensa datorn klarar du dig fint med gratisversionen!

Skillnaden mellan Free och Pro är framför allt att Pro innefattar ett realtidsskydd mot farlig kod. Det betyder att Malwarebytes Anti-Malware ligger kvar resident i minnet och håller koll på nya filer och program, och ser till att ingen bråte installeras i din dator.

Malwarebytes Anti-Malware, gratis antispyware

Malwarebytes Anti-Malware är framför allt ett antispyware och det ska därför inte ersätta ditt vanliga antivirus. Du ska alltså köra ett antivirusprogram parallellt med Anti-Malware. Om du kör ett gratis antivirus som bara innefattar virusskydd, är det att rekommendera att du komplettererar detta med att antispyware.

Fördelarna med Malwarebytes Anti-Malware är att det är översatt till svenska, att det är enkelt och snabbt att använda och att det innehåller en hel del inställningar. Om du tror att du har drabbats av ett spyware av något slag, är det en god idé att låta Anti-Malware skanna av din dator ordentligt och städa bort eventuell farlig kod.

Malwarebytes Anti-Malware

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *