Säkerhetsprogram

Ad-Aware skyddar och rensar datorn mot adware

Ad-Aware var länge de facto-standard inom program som rensar bort adware och spyware, men sedan många år tillbaka finns det gott om konkurrens inom området. Konkurrensen har dock pressat Ad-Aware till att bli ännu bättre. Idag kommer du långt med gratisversionen.

Ad-Aware finns, liksom de allra flesta gratis säkerhetsprogram, i både kommersiell och fri utgåva. Den kommersiella versionen innehåller fler funktioner, men som vanlig hemanvändare klarar du dig fint med gratisversionen.

Därmed inte sagt att du inte bör uppgradera om du tycker Ad-Aware ger dig ett bra skydd. Du ska alltid stödja program du använder och tycker om, i den mån du har möjlighet.

Ad-Aware stoppar adware

Idag heter gratisprogrammet Ad-Aware Free Antivirus+ och förutom att inkludera det klassiska skyddet mot adware och spyware, har programmet nu även skydd mot annan farlig kod. Ad-Aware erbjuder realtids-skydd mot skadlig kod för att hindra dem innan de har infekterat din dator.

Andra funktioner som Ad-Aware Free Antivirus+ inkluderar är Safe Browsing, som hindrar dig från att råka besöka sajter som är indexerade som skadliga.

Ad-Aware Antivirus+

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *