Zboost ska ge bättre 3G-täckning inomhus

Har du dålig 3G-täckning inomhus, kanske Indous produkt Zboost One XY-400U vara ett alternativ att titta på. Det är en så kallad repeaterstation som du placerar i hemmet eller på kontoret och som förstärket 3G-signalen inomhus.

Zboost One är framtagen av Wi-Ex och fungerar för alla 3G-enheter; smartphones, vanliga mobiltelefoner, 3G-modem och 3G-routrar. Har du mobilt bredband och tycker att det fungerar dåligt inomhus kan du således få bättre prestanda meden Zboot One.

Förstärkaren har en inbyggd antenn och placeras förslagsvis i ett fönster, där 3G-mottagningen är bäst. I övrigt behöver den bara tillgång till ström för att fungera. Själva installationen innefattar ett mobilsamtal följt av ett tryck på Sync-knapp. Därefter ska den fungera.

yboost-3g-mottagning

PCOnline har inte testat enheten så vi kan inte bedöma hur bra den fungerar. Den arbetar över UMTS/HSPA, så den fungerar ihop med alla leverantörer av mobilt bredband förutom Net1, som använder det gamla NMT-nätet.

Zboost One kostar 2495 kronor, vilket kanske är snäppet för dyrt för hemanvändaren som vill kunna surfa via mobilt bredband i källaren. Den saluförs via Indous webbshop där du också kan läsa mer om enheten och se ett videoklipp där den demonstreras. Kolla även in Indous blogg.

Läs mer om mobilt bredband.

Källa: Pressmeddelande

Åsikter, tips eller förslag? Klicka här för att skriva: Skriv gärna en kommentar!
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Taggar: Zboost One, Induo, 3G, mobilt bredband, mobilt Internet, 3G-repeaterstation (Intressant?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*