Schweizisk armékniv med säkert USB-minne

Företaget Victorinex, som tillverkar den äkta schweiziska armékniven, har tagit fram en kniv med inbyggt säkert USB-minne. Minnet skyddas av stark kryptering och fingeravtrycksläsare.

De schweiziska arméknivana utvecklas med åren, och det märks på verktygen. Nu lanerar Victorinex en modell som heter Victorinex Secure. Den innefattar ett USB-minne som skyddas av AES256-teknologi för kryptering. Man har även använt sig av en lösning med bara ett chip, för att det inte ska gå att koppla sig direkt till något chip.

Victorinex Secure USB-minneUSB-minnet skyddas av en fingeravtrycksläsare. Det går således inte att komma åt filerna på lagringsmediet utan att du identifierar dig genom att dra fingret över avläsaren. Värt att nämna är att Secure förutom USB-minne även rymmer kniv, sax, nagelfil, kulspetspenna och korkskruv.

Victorinex Secure finns i fyra modeller från 8 GB till 32 GB med priser mellan 999 kronor till 2399 kronor. För mer information kan du kolla upp företagets hemsida där det går att söka efter återförsäljare.

Fler coola USB-minnen:

Taggar: Victorinox, Victorinox Secure, armékniv, schweizisk armékniv, USB-minne, lagring, säker lagring (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *