uTorrent 3.0 Beta: En stor uppdatering på gång

För några dagar sedan lanserades den första betaversionen av BitTorrent-klienten uTorrent 3.0. Den nya versionen har ett nytt gränssnitt och flera nya funktioner – bland annat en social del med kommentarer och betyg.

uTorrent är en väldigt slimmad BitTorrent-klient, vars Windowsversion förmodligen är det bästa torrent-programmet på marknaden. uTorrent har ett väldigt lättanvänt gränssnitt, och det är även översatt till svenska för den som inte kommer överens med engelska.

Enligt en artikel hos Torrenfreak har uTorrent idag över 100 miljoner användare världen över. Lanseringen av den första betaversionen av kommande uTorrent 3.0 ger en bra inblick i vad som väntas, för den som vill testa.

uTorrent 3.0 beta

Sociala tjänster

En av nyheterna i uTorrent är möjligheten att betygsätta och kommentera torrent-filer. Om användare börjar utnyttja det här kommer det att bli smidigare att exempelvis undvika dåliga torrenter.

Streaming är en annan kul nyhet, som låter dig strömma filmer du laddar ner under tiden de hämtas. Du behöver således inte vänta på att hela filen ska laddas ner. Uppspelningen kan börja redan under tiden filmen hämtas. Det här kräver naturligtvis att filen du hämtas fungerar att strömma – det är inte alla som gör det.

utorrent-3-beta-streaming

uTorrent har sedan tidigare en funktion för att hantera speciella applikationer från inuti programmet. Det här är alltså ingen nyhet i uTorrent 3.0 men ändå värt att nämna för alla som inte upptäckt det än. Det finns många bra appar. Ett exempel är Ted Talks som har en app ifrån vilken du kan ladda ner föreläsningar.

Här kan du läsa mer om uTorrent:

Taggar: uTorrent, beta, betaversion, BitTorrent, torrent, BitTorrent-klient, torrent-klient, gratisprogram (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *