Bärbar dator

Toshiba Satellite P50t – laptop med högupplöst 4K-skärm

Tycker du att upplösningen är för låg på din bärbara dator, kan du ta en titt på den kommande Toshiba Stellite P50t som kommer med en 15,6-tumsskärm med så kallad 4K-upplösning. Skärmen rymmer 3840 x 2160 pixlar vilket borde vara tillräckligt för även den mest kräsne användaren.

Det är säkert flera PC-användare som avundsjukt sneglat på Apples Macbook-modeller med Retina-skärm. Utbudet av PC-datorer med högupplösta skärmar har varit rätt begränsat, men nu verkar det som om en del intressanta datorer är på väg ut på marknaden.

En av dessa är Toshiba Satellite P50t. Förutom den högupplösta skärmen har datorn ett schysst grafikkort av typen Radeon R9 M256X 2 GB, en Intel Core i7-processor (fyra kärnor), SSD-enhet, pekskärm och plats för upp till 16 GB internminne. Som operativsystem används Windows 8.1.

Toshiba Satellite P50t

Toshibas Satellite P50t beräknas släppas i handeln under andra kvartalet. Prislappen är satt till 13999 kronor. I samband med lanseringen släpper tillverkaren även Satellite P50, som är en enklare modell utan 4K-upplösning och pekskärm, till priset 9000 kronor.

Källa: IDG

Taggar: Toshiba Satellite P50t, Toshiba, 4K, 4K-upplösning, högupplöst skärm, bärbar dator, laptop (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *