Windows 8

Många sätt att fixa startmeny i Windows 8

En saknad funktion i Windows 8 är startmenyn som försvunnit från skrivbordsmiljön. När du trycker Windows-tangenten hamnar du istället i det nya gränssnittet, istället för att startmenyn öppnas. För att råda bot på detta finns det en rad olika program från andra utvecklare.

Tillhör du de användare som saknar startmenyn, vilket framför allt är alla som uppgraderar från Windows XP till Windows 8, men även en del av de som går från Windows 7, även om användarna av Windows 7 till stor del vant sig vid att inte använda startmenyn även om den finns där. Vista hamnar någonstans där emellan, men det släpper jag eftersom ingen bryr sig om Vista.

Startmeny i Windows 8PCOnline har skrivit om program som ger dig en startmeny i Windows 8, men PC för Alla har listat hela nio olika program som gör just detta. Du hittar deras artikel på IDG:s sajt, där de går igenom program för program.

De program som PCOnline har testat tidigare är Start Menu 8 samt ViStart. De fungerar båda bra och är värda att testa. Det fina med alla programmen är att de som sagt är gratis.

Därför kan du ladda ner flera av programmen och testa dem en och en för att se vilket som passar bäst för dig. Tänk bara på att avinstallera ett program innan du installerar ett nytt, eftersom de annars förmodligen krockar med varandra.

Läs vidare:

Taggar: Windows 8, Windows, startmenyn, gratisprogram, freeware (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *