Bredband

Vid flytt till ny bostad är snabbt Internet viktigast

När vi svenskar letar efter ny bostad, är det ett snabbt bredband som är det viktigaste. Telia har gjort en undersökning som visar att 58 procent av de svarande säger att snabbt bredband är det som är svårast att vara utan. Tätt följt av balkong på 51 procent och närhet till kommunikation på 48 procent.

Drygt 1000 personer har svarat på Telias undersökning, där man ställt frågor relaterade till teknik och Internet. Man har alltså ställt frågan om vad man inte skulle tänka sig att vara utan när man flyttar till ny bostad, och det värsta vore att inte få tillgång till snabbt Internet.

Resultatet på undersökningen visar också att 78 procent av de tillfrågade använder en bärbar PC, 62 procent har en så kallad smartphone och 18 procent en surfplatta. Det sistnämnda med surfplattan var mest förvånande. Att så många faktiskt har tillgång till surfplattor är imponerande.

Det uppkopplade hemmet
image-4652

Vad säger du – skulle du kunna tänka dig att flytta till en bostad där det saknas snabb Internetuppkoppling? Det beror så klart på vad man klassar som snabbt, men om vi säger att snabbt är över 10 Mbit. Hade du klarat dig på under 10 Mbit?

Källa: Pressmeddelande

Taggar: bredband, bandbredd, Internetuppkoppling, Telia (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

2 comments on “Vid flytt till ny bostad är snabbt Internet viktigast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *