Windows 8

Sista dagen: Passa på att uppgradera till Windows 8 billigt

Idag den 31 januari är sista dagen som du kan uppgradera ditt Windows till Windows 8 till det låga priset av 279 kronor. Från och med imorgon kommer priset på uppgraderingen att mångdubblas upp till det ordinarie priset, så vill du testa för en överkomlig summa ska du passa på att göra det idag.

Sedan Microsoft lanserade Windows 8 i slutet av oktober förra året, har du kunnat köpa en uppgradering från Windows XP, Vista eller Windows 7 till Windows 8 Pro för det överkomliga priset av 279 kronor. Idag är dock den sista dagen för erbjudandet så vill du prova Windows 8 ska du passa på att göra det idag.

Imorgon, den 1 februari 2013, kommer nämligen Windows 8 att övergå till ordinarie pris. En uppgradering från ditt existerande Windows till Windows 8 Pro kommer då att kosta betydligt mer.

Uppgradera till Windows 8 Pro

Från Microsofts hemsida köper du din uppgradering, genom att först ladda ner ett program som kallas för Uppgraderingsassistanten. Härigenom får du olika alternativ för att köpa och installera ditt nya operativsystem.

Systemkraven för Windows 8 är officiellt desamma som Windows 7, så du kommer att kunna köra Windows 8 Pro även på en äldre dator. Det går som sagt att uppgradera ända från XP, så om din dator inte är från stenåldern bör det inte vara några problem. Faktum är att Windows 8 i praktiken till och med har lägre krav än Windows 7, även om detta inte är officiellt.

Läs mer om att uppgradera till Windows 8 Pro!

Taggar: Windows 8, Windows 8 Pro, Windows, uppgradering, uppdatering, Microsoft Store, Microsoft, operativsystem (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

One comment on “Sista dagen: Passa på att uppgradera till Windows 8 billigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *