Samsung Ultra Touch – stilsäker mobiltelefon med pekskärm

I början av maj kommer mobiltelefonen Samsung Ultra Touch att lanseras i Sverige. Med en snygg design och såväl pekskärm som framskjutbar knappsats har Samsung stora förväntningar på telefonen.

Samsung Ultra Touch är utrustad med stöd för mobilt bredband på upp till 7.2 Mbit/s och den klarar också av Bluetooth 2.1. Kameran i telefonen är på 8 megapixel och det finns både autofokus och smajl- och ansiktigenkänning. För att klara av att ta bilder även under förhållanden med dåligt ljus så tar telefonen hjälp av en cmos-sensor och dubbla fotolampor av lysdiodtyp.

Med den 2.8 tum stora oled-skärmen går det att visa film i format som DivX, WMV9, MPEG4, med mera. Skärmen klarar av att visa färg i 24 bitar, vilket innebär över 16 miljoner olika färgnyanser. Oled-tekniken skall dessutom ge väldigt bra kontrast och möjliggöra filmvisning även i starkt solljus.

Det som gör telefonen mest unik är att skärmen är pekkänslig samtidigt som det också finns en utskjutbar knappsats. Du kan alltså hantera din telefons verktyg och funktioner både på traditionellt vis och genom att klicka på skärmen med fingrarna. Telefonen har 80 mb inbyggt minne och via en minneskortsplats går det att ha upp till 16 gb extra utrymme på den. För den som vill lyssna på radio så finns det inbyggd FM-mottagare med RDS.

Måtten för Samsung Ultra Touch är 110 x 51.5 x 12.7 millimeter och telefonen kommer att säljas i en röd och en blå version när den kommer till Sverige i vår.

image-197
[/b]

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

One comment on “Samsung Ultra Touch – stilsäker mobiltelefon med pekskärm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *