Säkert och krypterat USB-minne från Kingston

Kingston fortsätter att lansera USB-minnen med inriktning på hög säkerhet. Deras Kingston DataTaveler Locker+ kommer med hårdvarukryptering och en teknik som ska göra det enkelt och automatiskt att skydda data för både privatpersoner och företagsanvändare.

Ett USB-minne är ett förträffligt verktyg att ha med sig, nu när vi ofta behöver flytta data mellan olika datorer och andra lagringsenheter. Men de flesta är inte speciellt säkra, något som inte går hand i hand med faktumet att det är allt för enkelt att slarva bort ett litet USB-minne. Har du några som helst privata filer på ditt minne bör du absolut titta över säkerheten.

Kingston DataTaveler Locker+ är ett USB-minne som kommer i storlekarna 4-32 GB. Allt innehåll som sparas på minnet skyddas med hårdvarubaserad och 256-bitars AES-kryptering. Det krävs ingen installationsprogramvara, utan all mjukvara körs från minnet.

kingston datatraveler locker usb

Du skyddar ditt USB-minne med hjälp av ett lösenord på minst tio tecken. Skulle någon hitta minnet och försöka komma in i det, får man bara tio försök på sig innan en säkerhetsprogramvaran låser minnet och formaterar dig självt.

Priset för Kingston DataTaveler Locker+ ligger på 200 kronor (4 GB) upp till 1435 kronor (32 GB). Du kan läsa mer om DataTraveler Locker+ på Kingstons hemsida.

Läs också: Kingston släpper rekordstord USB-minne på 128 GB.

Taggar: Kingston, Kingston DataTaveler Locker+, USB-minne, USB, lagring, backup, säkerhet, IT-säkerhet, kryptering, USB-sticka, DataTraveler (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *