Movie Maker

Microsoft släpper Windows Story Remix som ersätter Movie Maker

Utvecklingen av Movie Maker har stått still de senaste åren, samtidigt som intresset för videoredigering har ökat allt eftersom fler och fler publicerar filmer på exempelvis YouTube. Nu har Microsoft presenterat ett nytt videoredigeringsprogram kallat för Windows Story Remix.

Windows Movie Maker har vi skrivit om ett par gånger på PCOnline, men det har inte hänt mycket på den fronten trots att intresset är stort. På sin Build-konferens har Microsoft presenterat uppföljaren till Movie Maker – Windows Story Remix.

Windows Story Remix - ersättare till Windows Movie Maker
image-6781

Microsoft har äntligen tagit fram en ersättare till Windows Movie Maker – Windows Story Remix för Windows 10.

Story Remix är en applikation för Windows 10, som låter dig sätta samma digitalfoton och videoklipp från både mobiler och stationära datorer till videofilmer. Story Remix ska vara enkelt att använda och en av de funktioner som fått mest uppmärksamhet, är hur lätt det är att applicera specialeffekter, för att få dina videos att se professionella ut.

Vill du veta mer om Story Remix kan du ta en titt på den videofilm som Microsoft visat upp, och som du kan kolla på hos YouTube:

Med funktionen Remix kan du automatiskt ge ditt videoklipp en ny snyggare form, bara genom att i princip klicka på en knapp.

Exakt när applikationen lanseras för användare verkar inte vara bestämt, men däremot är det garanterat många som ser fram emot att få ett alternativ till det gamla dammiga Windows Movie Maker.

Källa: DPReview

Taggar: Windows Movie Maker, Movie Maker, Windows Story Remix, Story Remix, Windows, gratisprogram, videoredigering, videoredigeringsprogram, Microsoft (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

2 comments on “Microsoft släpper Windows Story Remix som ersätter Movie Maker

 1. Stig AdamssonStig Adamsson

  Skadlig webbplats blockerad

  Norton blockerar:

  Du har försökt att komma till:
  https://www.pconline.se/nyheter/programvara/windows-story-remix-movie-maker/

  Det här är en känd skadlig webbplats. Du bör INTE besöka den här webbplatsen. Den detaljerade rapporten beskriver säkerhetsriskerna på webbplatsen.

  Den här webbplatsen har blockerats av säkerhetsskäl. Besök Symantec för att få mer information om nätfiske (s k phishing) och internetsäkerhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *