Hemelektronik

Panasonic Viera SV-ME7000 – vattentät portabel tv

Viera SV-ME7000 är namnet på en ny tv-modell från Panasonic. Det unika med tv:n är att den både är bärbar och vattentät.

Med Panasonic Viera SV-ME7000 kan du guppa runt på en luftmadrass i poolen eller havet till sommaren, samtidigt som du kikar på tv. I väntan på kung Bores reträtt kan du förstås också slappna av med tv-apparaten i badkaret där hemma. Den 10 tum stora portabla tv:n Pansonic Viera SV-ME7000 är nämligen byggd för att tåla vatten.

panasonicviera

Skärmstorleken på tv:n mäter 10 tum och upplösningen på den är 1024×600 punkter. Batteritiden på tv-apparaten utlovas vara 3,5 timme, vilket borde vara fullt tillräckligt för att kunna räcka ända tills vattnet i badkaret har blivit kallt.

Tv-apparaten kommer släppas i rosa och vita varianter och modellen har även stöd för Ohey Jump Link, vilket gör att du kan nå material från andra enheter i Viera-serien från Panasonic trådlöst med tv:n. Förutom att till exempel spela upp sparade tv-program och filmer från dina Viera-enheter, så kan den trådlösa uppkopplingen också användas för att nå material från Internet.

Vad gäller tv-mottagningen så är Panasonic Viera SV-ME7000 försedd med mottagare för DTTV/DTT, vilket gör att den klarar av även svenska digitala tv-sändningar.

Fakta om Panasonic Viera SV-ME7000

  • Storlek: 287,5 x 190,4 x 17,3 mm
  • Vikt: 997 g
  • Skärmstorlek: 10 tum
  • Upplösning: 1024 x 600

Källa: Akihabaranews

Taggar: Panasonic Viera SV-ME7000, digital-tv, vattentät tv, prylar (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *