Norton 360 bjuder på snabbhet, backup och mobilitet

Symantec lanserar version 4.0 av sitt säkerhetspaket Norton 360, en lösning för hemanvändare som vill få bukt på hoten mot sina datorer.

Norton 360 är i likhet med Norton Internet Security en helhetslösning. Skillnaden ligger främst i att Norton 360 inte har fullt lika många finesser som den mer avancerade Internet Security, utan ska vara ännu lättare att använda för konsumenter.

Bland de nya styrkorna i Norton 360 nämns skyddet mot attacker från sociala nätverk, något som har blivit väldigt omfattande. I en test gjord av Dannis Labs i Storbritannien var Norton 360 den enda säkerhetslösning som klarade av att stoppa samtliga simulerade attacker.

Norton 360Den nya versionen kommer även med verktyg för att snabba upp din dator. PC Tuneup och Smart Start-Up ökar datorns prestanda, respektive förbättrar uppstarten genom att plocka bort onödiga bakgrundsprogram.

Vidare ligger fokus en hel del på att ge användaren en bra lösning för säkerhetskopiering. Det går att ta backup på dina filer till Nortons säkra servrar i och med Norton Online Backup, och med hjälp av applikationer för såväl iPad och iPhone som Android kan du komma åt filerna från din smartphone.

Med 25 GB lagring för säkerhetskopior kostar ett paket med tre licenser 999 kronor direkt från Symantec Store. PCOnline återkommer med ett test av programpaketet.

Taggar: Norton 360, Symantec, Symantec Norton 360, antivirus, säkerhetspaket, virusskydd, virusprogram, säkerhetsprogram, säkerhet, IT-säkerhet (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *