Mionix lanserar tuffa spelmusen Naos 5000

Spelar du mycket datorspel behöver du en riktig mus. De simpla möss som medföljer datorpaket håller inte måttet. Det svenska företaget Mionix lanserar nu Naos 5000, som är en ny mus för datorspelare. Förutom att vara ergonomiskt utformad har den massor av funktioner som spelare säkert uppskattar.

Mionix Naos 5000 är anpassningsbar på många sätt och låter dig använda alla fem fingrarna för att kunna styra så mycket som möjligt i spelen. Det finns sju programmerbara knappar som du kan ställa in att fungera olika i dina spel. Musen innehåller ett internminne på 128 kB som lagrar upp till fem olika profiler. Dessa profiler kan du sedan byta mellan även inne i ett spel.

mionix naos 5000

I likhet med många andra spelmöss kan du bestämma hur tung Naos 5000 ska vara genom att själv välja hur många tyngder du vill ha monterade i den. Det här ökar precisionen baserat på din egna tyck och smak. Ytterligare precision får du med lasersensorn som har upplösningen på 5040 DPI. Du kan ställa in tre olika DPI-värden, som du sedan kan växla mellan inne i spelen.

Mionix Naos 5000 är alltså en datormus för den entusiastiska datorspelaren. Smakar det, så kostar det. Drygt 720 kronor ligger riktpriset på. Alternativ finns bland annat i form av Microsoft Sidewinder, som ligger i samma prisklass.

Jag har ännu inte testat Naos 5000, men Sidewinder har provat och den bör testas innan du köper någon. Jag tyckte att Sidewinder var för kantig och stor för att vara trevlig att använda. Men det här är en smaksak. Att testa först är en bra idé.

Källa: Pressmeddelande

Taggar: Mionix, Naos 5000, Sidewinder, Microsoft, mus, datormus, spelare, gamer, gamermus (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *