Supertunt Bluetooth-tangentbord från Microsoft

Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000 är namnet på det senaste tangentbordet från Microsofts hårdvaruavdelning. Det riktar sig mot användare som vill ha ett bättre tangentbord till sin bärbara dator.

Det är inte jätteofta man väljer Bluetooth för att koppla ihop datorn med tangentbord och mus, men på vissa punkter är det en bättre teknik. Den klarar längre avstånd än radiosignaler, till exempel. Däremot kan det uppstå irriterande problem meed anslutsningstider. Detta har dock blivit klart bättre på senare år.

Microsoft har via sitt nya Bluetooth Mobile Keyboard 6000 tagit fram sitt tunnaste tangentbord någonsin. Tangentbordet är på tjockaste stället bara lite bredare än det AAA-batteri som sitter där.

Det som är värt att notera är att det är ett vanligt tangentbord där man skalat bort allt “lull-lull”. Det finns med andra ord inga multimediatangenter eller dylikt.

Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000

Bluetooth Mobile Keyboard 6000 kommer att kosta 849 kronor, och det numeriska tangentbordet Bluetooth Number Pad kan köpas som tillval för 399 kronor. Kommer i butik under oktober.

Taggar: Bluetooth, Keyboard, Microsoft, Microsoft Hardware, Bluetooth Mobile Keyboard 6000, tangentbord (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

2 comments on “Supertunt Bluetooth-tangentbord från Microsoft

  1. Sture

    @Agneta

    Det är bättre om feta människor vågade äta mindre, då skulle liknande preparat vara överflödiga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *