Mediaspelare

Asus O!Play Mini Plus – mediaspelare i miniformat

Asus O!Play Mini Plus Smart är namnet på en ny mediaspelare i miniformat som bjuder på en hel del funktioner med tanke på det kompakta formatet.

Till storleken är Asus O!Play Mini Plus den mest kompakta mediaspelaren som Asus har släppt hittills men som bekant är det inte bara storleken som är viktig utan även hur den används. Mediaspelaren har stöd för en lång rad film- och ljudformat och kan dessutom användas tillsammans med medietjänster som Mediafly, Dailymotion, Youtube, Picasa och Flickr.

Dessutom kan man logga in på sitt Facebook-konto med enheten. På baksidan av apparaten finns utgång för gigabit-ethernet, hdmi, analogt ljud/video, S/PDIF samt en usb-port.

På framsidan av enheten finns ytterligare en usb-port samt en kortläsare för SD/MMC/MS/xD. Via usb-portarna kan man koppla in usb-minnen eller andra externa lagringsenheter. Enheten är även försedd med trådlöst nätverksstöd enligt standarden 802.11n.

Fakta om Asus O!Play Mini Plus

  • Filmformat: mp4, .mov, .avi, .asf, .wmv, .flv, .mkv, .ts, m2ts, .dat, .mpg, .vob, .mts, .iso, .trp
  • Ljudformat: Mp3, wav, aac, ogg, flac, aiff, Dolby Digital ac3, DTS Digital Surround, Dolby Digital Plus, pcm/lpcm, Dolby TrueHD, ID3 Tag .
  • Bildformat: jpeg, bmp, png, gif, tiff
  • Storlek: 151,85×106,7×29,03 mm
  • Strömförbrukning: 10 W
  • Vikt: 175 g
Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

One comment on “Asus O!Play Mini Plus – mediaspelare i miniformat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *