Hårdvara

Coolt tangentbord för gamers

      Inga kommentarer till Coolt tangentbord för gamers

Tangentbord hör kanske inte till de datortillbehör som man vanligtvis hetsar upp sig utav. Mad Catz Strike 5, som är ett tangentbord som vänder sig till gamers, är dock helt klart ett undantag.

För en av mina första datorer hade jag ett tillhörande IBM-tangentbord med ett motstånd så hårt i tangenterna att jag med lätthet hade kunnat vinna mästerskap i fingerkrok, eftersom varje ord man skrev innebar en smärre intensivträning för fingrarna. Mad Catz Strike 5 är nog så långt ifrån det gamla gråa åbäke till tangentbord jag då hade som man kan komma.

Utseendemässigt så är Strike 5 svårbeskrivet, och om det liknar något alls så skulle det väl möjligen vara ett rymdskepp. Tangenterna är bakgrundsbelysta med stämningsfull röd färg och man kan dela tangentbordet i flera delar. Bland annat så kan man koppla loss siffertangentbordet och ha det som en separat del.

För att man lätt ska kunna programmera om knappar på tangentbordet för sina favoritspel så medföljer även en separat kommandomodul. Enheten kan dessutom visa information så som respawn-koordinater från de spel som man spelar.

Prislappen för tangentbordet, som ska släppas inom kort enligt Engadget, ligger på cirka 200 dollar.

Taggar: Mad Catz Strike 5, tangentbord, datortillbehör, prylar (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *