För film i knät – laptopskydd med högtalare och fläkt

Brukar du sitta med din bärbara dator i knät och titta på film? Då har du säkert märkt att det tenderar att bli skållhett och dessutom är ljudet i bärbara datorer dåligt. Logitech har lösningen.

Logitech N700 är ett av alla de knäskydd för bärbara datorer som nu kommer ut på marknaden. I likhet med Philips Notebook Sleeve har Logitechs enhet inbyggda högtalare och en tyst fläkt. Det här ger dig inte bara bättre ljud och bättre komfort – utan dessutom skyddar det datorn.

Ett vanligt misstag är att ha datorn på en kudde i knät, men vad som händer då är att man täpper till fläkthålen och datorns inre blir kokhett. Det är långt ifrån bra för kretsarna och det är lätt hänt att någon av den finare elektroniken faktiskt smälter.

Som vi har nämnt tidigare när vi skrivit om knäskydd för bärbara datorer, finns det billigare alternativ om du bara är ute efter ett skydd. IKEA:s Bräda är alldeles utmärkt och kostar inte mycket. Ännu billigare är det med en stor bok med hårda pärmar. En kartbok rekommenderas.

Logitech N700 riktar sig emellertid som sagt mot dig som tittar på film och vill ha bättre ljud. Priset på enheten beräknas hamna på 69 Euro – motsvarande cirka 700 kronor.

Taggar: Logitech, Logitech N700, N700, knäskydd, laptopskydd, bärbar dator, laptop, notebook, netbook, ergonomi, hårdvara, ljud, stereo (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

One comment on “För film i knät – laptopskydd med högtalare och fläkt

  1. Pingback: Tommy k Johanssons blogg om datorer & Internet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *