Logitech G19, ett tufft tangentbord för datorspelaren

Tillverkaren Logitech breddar sitt sortiment av tillbehör för dig som spelar datorspel, med bland annat ett tangentbord vid namn Logitech G19 Keyboard. Detta tuffa tangentbord har en inbyggd LCD-skärm som kan kopplas till dina favoritspel.

Logitech brukar stå bakom riktigt bra och häftiga tillbehör till datorer. De är främst inriktade på möss, tangentbord, rattar, webbkameror, ljudsystem och annat som inte sällan har en direkt koppling till datorspel. Nu kommer de med tre nya prylar i form av G19 Keyboard, G35 Surround Sound headset samt G9x Laser Mouse.

Logitech G19 Keyboard är det första tangentbordet från Logitech som är utrustat med en LCD-skärm i färg. Med hjälp av extra programvara kan du få dina spel att använda den här skärmen för att presentera olika fakta; exempelvis hälsa, hur mycket ammunition du har och så vidare. Vad det är beror på vilket spel du använder, och det krävs att spelet har stöd för den här tekniken. Word World of Warcraft är ett som nämns i pressmeddelandet.

Det finns tolv programmerbara så kallade G-knappar på tangentbordet, till vilka du kan koppla egna funktioner. Man har även tagit med den tidigare utvecklade Game Mode-tangenten som helt enkelt ser till att stänga av Windowstangenten. Alla som har spelat vet att det är lätt att komma åt Windowstangenten, och då riskera att låsa spelet för att Windows försöker dyka upp och visa startmenyn. Ganska irriterande, minst sagt…

G19 Keyboard har två stycken USB 2.0-portar, dit du kan ansluta exempelvis USB-minne eller varför inte din mus. Det är kompatibelt med både Windows och Mac. Rekommenderat pris lär hamna på cirka 1800 kronor när enheten kommer i butik i mars.

[b]

image-68
[/b]

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

2 comments on “Logitech G19, ett tufft tangentbord för datorspelaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *