Hårdvara

LG Xnote A540 – bärbart med 3D-skärm utan glasögon

Nu lanserar LG Electronics en ny serie bärbara datorer datorer. En av modellerna är utrustad med en 3D-skärm som inte kräver att man använder särskilda glasögon. Än så länge så finns datorerna dock bara tillgängliga på den sydkoreanska marknaden.

 A540-T/D är namnet på flaggskeppet i den nya serie med bärbara datorer som LG Electronics nu introducerar för den japanska marknaden. Skärmen på datorn har 3D-stöd och kan visa 3D för en användare utan att man behöver ha på sig några 3D-glasögon. Med hjälp av den inbyggda webbkameran i datorn så anpassas nämligen skärmens innehåll efter var användaren är placerad för att få fram 3D-effekten.

Under skalet på datorn sitter en Intel Core i7-processor och grafikkortet som används är GeForce GT555M. Skärmen klarar full hd-upplösning. Designen på datormodellerna påminner om bärbara Mac:ar och de är bland annat försedda med ett skal i tunn aluminium.

I produktserien finns även en modell med produktnamnet A540-H som har en 3D-skärm där man får använda sig av passiva 3D-glasögon för att kunna ta del av 3D-material. Modellen är även försedd med SRS Premium Sound 5.1-ljud.

Är man inte intresserad  av 3D-skärmar alls så finns det även en modell utan 3D-stöd som heter A540-P.

Toppmodellen i datorserien säljs för motsvarande cirka 13 000 kronor i Sydkorea.

Via AkihabaraNews.

Taggar: LG Xnote A540, 3D-skärm, 3D-skärmar, 3D-glasögon, bärbara datorer, laptop (Intressant?)

 

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *