Hemdator

Lenovo C325 – snygg allt-i-ett-dator

Lenovo C325 är namnet på en ny datormodell som helt klart har hämtat inspiration från Apple. Datorsystemet är nämligen helt inbyggt i den 20 tum stora skärmen.

Den vita varianten av Lenovo C325 är väldigt lik en Apple-dator men datorn finns även tillgänglig i svart. Datorn är inte något direkt muskelpaket men prestandan är fullt tillräcklig för det mesta förutom de allra senaste spelen. Designen gör även att man sparar utrymme på skrivbordet eller kontoret jämfört med en vanlig stationär datorn.

Bakom den 20 tum stora skärmen sitter en inbyggd AMD Dual Core E450-processor. Grafikkortet är ett Raden HD-6320 och datorn kan förses med upp till 8 GB ram. Skärmen på datorn är ovanligt intelligent – den justerar till exempel automatiskt ljusstyrkan efter de rådande ljusförhållanden för att man ska skydda ögonen. Dessutom kan skärmen varna en om man sitter för nära den, vilket sker med hjälp av den inbyggda webbkameran på 0,3 megapixel.

En nackdel med den annars så kompetenta led-skärmen i det här integrerade systemet är dock tyvärr att den är relativt lågupplöst. 1600×1200 är maxupplösningen, vilket gör att man inte kan njuta till fullo exempelvis av film i full hd-format.

Om man av någon anledning vill koppla in en andra skärm till datorn eller kanske ansluta den till en tv så finns det en hdmi-port på den. Lenovo C325 har även utgångar för USB 3.0 och en inbyggd minneskortläsare.

Prislappen för Lenovo C325 ligger på 7oo dollar.

Läs mer

Produktsida för Lenovo C325

 

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *