Kingston släpper rekordstort USB-minne på 128 GB

Kingston är som vanligt tidiga ute med att släppa USB-minnen med väldigt stora lagringsutrymme. Nu kommer de med världens första USB-minne som rymmer 128 GB.

Kingston DataTraveler 200 heter serien som får ett nytt syskon med 128 GB lagringskapacitet. Sedan tidigare finns det minnen på 64 GB respektive 32 GB. Det nya USB-minnet har funktioner som lösenordsskydd och stöd för Windows Vistas ReadyBoost. Med hjälp av lösenordsskyddet kan du säkra ditt minne så att ingen annan kan läsa dina filer, vilket är bra om du tappar det. För riktigt bra säkerhet, läs vårt test av McAfee Zero Footprint.

ReadyBoost är en funktion som Microsoft presenterade i och med Windows Vista, och som gör att operativsystemet kan använda USB-minnet som extraminne för att lagra virtuellt minne. Det gör att du får mer internminne att arbeta med och att datorn, i teorin, blir snabbare. Med ett snabbt och bra USB-minne kan det fungera riktigt bra. Gå bara till Den här datorn, högerklicka på ditt USB-minne och välj ReadyBoost.

Kingstons nya DataTraveler 200 på 128 GB kommer att få ett riktpris på 5225 kronor. Det är väldigt mycket pengar, och få hemanvändare har så klart råd med det. Fördelen är att de mindre minnena sjunker i pris. 64 GB-modellen kostar 1740 kronor, vilket är lite mer överkomligt. Alla minnena i serien har fem års garanti.

Fler USB-minnen:

[b]

Kingston DataTraveler 128 GB USB-minne
image-888
[/b]

Taggar: Kingston, Kingston DataTraveler 128 GB, USB-minne, USB-pinne, USB, lagring, minne (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *