Tangentbord

Razer Huntsman och Elite nya tangentbord för gamers

Razer är kända för sina tangentbord och möss för gamers, och nu släpper de två nya: Huntsman och Huntsman Elite. De bägge tangentborden har som tidigare modeller bekgrundsbelysning som kan konfigureras.

Du kan med hjälp av programvara ställa in varje enskild tangent till olika färger. Och det går att programmera en del coola effekter för hur ljuset och färgerna ska ändras. Det här kan dock tendera att bli väldigt irriterande – men möjligheten att ändra färg på specifika knappar är smidigt för spel (och programvaror, för exempelvis snabbtangenter i Photoshop och så vidare).

Razer Huntsman
image-6943

Razer Huntsman är den lite billigare varianten av det nya tangentbordet.

Bägge tangentborden använder optiska brytare som aktiveras vid 1,5 millimeter. Dessa brytare ska överleva 100 miljoner nedtryck, så tangentborden bör hålla i rätt många år även för den mest hängivne gamern.

Razer Huntsman Elite skiljer sig genom att den har multimediaknappar och en volymratt. Dessutom levereras tangentbordet med ett handlovsstöd som sätts dit med magneter. Handlovsstödet har även det inbygga dioder för att lysa med samma färger som tangentbordet.

Razer Huntsman Elite
image-6944

Razer Huntsman Elite kommer bland annat med ett handlovsstöd som också har ljusdioder.

Priserna är 1670 kronor för Razer Huntsman och 2200 kronor för Huntsman Elite. Idag kan du bara beställa dem via Razers webbshop. Än har de inte dykt upp i andra butiker.

Källa: SweClockers

Taggar: Razer, Huntsman, Huntsman Elite, tangentbord, keyboard, gamers, datorspel, dataspel, spelare (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

3 comments on “Razer Huntsman och Elite nya tangentbord för gamers

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *