Fujitsu AMILO med två nya bärbara underhållningsdatorer

Fujitsu lanserar två nya mediadatorer i sin AMILO-serie, med beteckningarna Pi 3560 respektive Pi3660. Bägge datorerna riktar sig till dig som vill ha en bärbar dator som klarar av datorspel och att titta på film. Stora skärmar och bra grafikkort är väsentliga punkter.

Modellerna kan som vanligt anpassas lite, men specifikationerna talar för att det är intressanta bärbara  datorer för dig som vill kunna spela datorspel och avnjuta en film, utan att behöva irriteras på att skärmen inte presterar tillräckligt med. Fujitsu AMILO Pi 3650 har en skärm på antingen 15,6 eller 16 tum och skärmen på Pi 3660 mäter inte mindre än 18,4 tum. Samtliga skärmar är i 16:9-format, widescreen, för att fungera bra för filmer. De är även av LED-typ för bättre kontrast.

Fujitsu AMILO Pi 3660

Tittar vi på hårdvaran i datorerna hittar vi en processor av typen Intel Core 2 Duo, och grafikkortet NVIDIA GeForce GT 240M med 1 GB DDR3. Vidare finns det trådlöst nätverk med stöd upp till 802.11n, samt Bluetooth för att du ska kunna ansluta din mobiltelefon.

Både Pi 3650 och Pi 3660 har inbyggd webbkamera på 1,3 megapixlar och mikrofon, så att du kan sköta dina videosamtal utan extra utrustning. En eSATA-port gör att du kan ansluta externa SATA-hårddiskar för klart snabbare och bättre överföring jämfört med USB och Firewire.

När datorerna lanseras den 22 oktober kommer de att kosta mellan 6990 och 9990 kronor, och de levereras tillsammans med Windows 7.

Taggar: Fujitsu, AMILO, Fujitsu AMILO, Pi 3560, Pi 3660, notebook, bärbar PC, bärbar dator, bärbar, laptop, filmdator, speldator, bärbar speldator, spel-PC (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

One comment on “Fujitsu AMILO med två nya bärbara underhållningsdatorer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *