Färgglad HP Mini 210, kompakt minidator

De flesta minidatorer går i svart eller vitt, men HP Mini 210 kommer i svart, silver, blått eller rött. Specifikationerna påminner dock om de flesta andra modeller.

HP Mini 210 följer upp de minidatorer (netbooks) som HP har lanserat i sin Mini-serie. Bildskärmen är på 10,1 tum och har en upplösning på 1024×600 pixlar. Det ska gå att spela upp filmer i HD-kvalitet på skärmen, och med en extern Bluray-spelare (extra tillbehör) kan du även spela Bluray-filmer. HDMI-port för anslutning till platt-TV saknas tyvärr.

HP Mini 210

Processorn är en Intel Atom på 1,6 GHz och internminnet på 1 GB kan byggas ut till 2 GB. Hårddisken är på antingen 160 GB som snurrar i 5400 RPM eller 250 GB på 7200 RPM. Grafikkortet är kretsar från Intel.

Bland portarna finns tre USB2, VGA, Ethernet samt kombinerat uttag för mikrofon eller hörlurar. Trådlöst nätverk finns så klart inbyggdt, även om specifikationerna inte beskriver vilken standard det rör sig om – förmodligen 802.11b/g. Andra interna funktioner är minneskortsläsare och webbkamera.

Den billigaste modellen i Mini 210-serien har en 3-cellsbatteri, och de dyrare har 6-cellsbatterier. Ska du arbeta med datorn på batteridrift rekommenderas 6-celler. Priset börjar på 3290 kronor.

Länk: HP

Taggar: HP Mini 210, HP, minidator, netbook, bärbar PC, bärbar (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *