Philips lanserar Smart-TV i Ultra HD med Android

Philips har presenterat en ny serie Smart-TV med Android Lollipop som operativsystem, som släpps under andra kvartalet i år. Serien innehåller en lång rad TV med olika funktioner och storlekar. Med sina 2015 års modeller av Smart-TV vill man erbjuda en TV som klarar det mesta, från att strömma film till att surfa, spela spel och så vidare.

Mest intressanta i det kommande utbudet är Philips UHD Smart TV-serie. Dessa kommer i storlekarna 40, 43 respektive 48 tum, och de klarar upplösningar upp till Ultra HD – 3840 x 2160 pixlar. De tre modellerna skiljer sig en del vad gäller hårdvara och funktion.

Alla tre kör dock Android 5.0 Lollipop som operativsystem, vilket ger ett bra utbud av applikationer för spel, film och TV-program. Redan från start finns det förinstallerade appar i form av Google Play Movies, Netflix, YouTube, Google Search och Google Voice.

Philips lanserar 2015 års Smart-TV med Android 5.0 Lollipop

Den minst modellen saknar 3D-stöd, medan 43-tummaren har passiv 3D och 48-tummaren aktiv 3D. 40-tummaren har för övrigt en Dual Core-processor och 8 GB lagringsutrymme, medan de två större en Quad Core och 16 GB.

Alla tre modellerna har samma utbud av anslutningar. Fyra stycken HDMI, tre USB, Scart, Ethernet, WiFi, EasyLink, CI+ samt ljudkontakter.

Philips släpper även ett antal Smart TV-modeller med Full HD-upplösning, som också kör med Android 5.0 Lollipop. Du kan hitta alla specifikationerna på länken nedan.

Källa: Philips

Taggar: Philips, Smart-TV, Android, Lollipop (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *