Dela ditt mobila bredband med pytteliten router

Hårdvarutillverkaren Sitecom har lanserat en router för mobilt bredband, som är så liten att den ryms i handen. Med Wireless Mobile Router kan du dela ut ditt mobila Internet till vänner, kollegor och familjemedlemmar.

Sitecom WL-357 Wireless Mobile Router 300N X2 är gjord för att vara enkel att använda. Mobilt bredband har blivit extremt populärt här i Sverige, men problemet är att dongeln inte gör det jättenkelt att dela ut bredbandet om man har flera datorer. Med Sitecomes 300N X2 ska det gå smidigt.

Routern fungerar som en vanlig WiFi-router. Den har stöd för 802.11n, som i teorin ger dig hastigheter på upp till 300 Mbit inom det lokala nätverket. Ut på Internet går det så klart inte snabbare än vad du får från det mobila bredbandet.

Router för mobilt Internet

Strömadaptern är inbyggd  i den lilla enheten, vilket betyder att du klarar dig med en sladd utan att behöva ha en klumpig nätadapter. I likhet med de flesta andra routrar från Sitecom har även denna en OPS-knapp som gör att du automatiskt kan konfigurera ditt nätverk om stöd för tekniken finns.

Sitecom Wireless Mobile Router 300N X2 har ett rekommenderat riktpris på 859 kronor.

Läs också: Få bättre mottagning för mobilt bredband.

Taggar: mobilt bredband, mobilt Internet, Sitecom, 3G-router, 3G, 3G-Internet (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

2 comments on “Dela ditt mobila bredband med pytteliten router

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *