Chromebook

Fått en Chromebook i julklapp? Här är 10 smarta tips!

Ett alternativ bland billiga bärbara datorer är Chromebooks, enklare bärbara datorer som kör Googles Chrome OS – ett operativsystem där du uteslutande kör webbaserade applikationer. För vardagligt bruk fungerar sådana här datorer som regel fint. De är också ett bra val inom till exempel skolor. Här hittar du 10 smarta tips för din Chromebook!

Vi har skrivit en del om Chromebooks tidigare. Letar du efter en enkel billig bärbar dator som du ska använda för att surfa, använda Office och andra vardagliga uppgifter, fungerar som regel en Chromebook utmärkt. Skolor är populära marknader. Priset är som sagt överkomligt – de ligger på runt 2000 till 4000 kronor, beroende på prestanda.

[pj]2622855[/pj]

Köpa ChromebookAcer har till exempel flera alternativ på den svenska marknaden, med en rad olika konfigurationer. En billig modell med helt okej hårdvara är Acer Chromebook CB3-111-C4P2, som i skrivande stund går på strax under 3000 kronor.

I en lång artikel hos Android Headlines går man igenom 10 smarta tips för dig som precis har skaffat en Chromebook och vill komma igång. Här får du lära dig flera knep för att göra din Chromebook mer personlig och hur du utnyttjar den till max.

Om du är sugen på att köpa en Chromebook, läs den här artikeln på TkJ.se.

Läs mer hos Android Headlines

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Taggar: Chromebook, Chrome, Chrome OS, Google, laptop, bärbar dator, billig bärbar dator (Intressant?)

2 comments on “Fått en Chromebook i julklapp? Här är 10 smarta tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *