Speldator

Alienware Area-51: Ny monsterdator för gamers

Dells märke Alienware bygger datorer främst avsedda för gamers, och nu har de visat upp en ny stationär PC som borde locka de flesta som vill ha maximal prestanda och grafik utöver det vanliga. Alienware Area-51 är ett spännande kraftpaket till speldator!

Funderar du på att investera i en ny dator som du vill ska kunna hantera alla nya – och kommande – spel med krävande grafik, har Alienware nu lanserat en ny stationär PC vid namn Area-51.

Precis som alla datorer från Alienware kan du konfigurera den på många sätt, beroende på hur mycket prestanda du vill ha samt hur mycket pengar du vill lägga på att köpa en ny dator.

Dell Alienware Area-51

Alienware Area-51 har ett nytt slags chassi där front- och baksida lutar uppåt. Det här gör att det är lättare att komma åt portarna på bägge sidor, och dessutom ska luftcirkulationen bli bättre.

I datorn sitter en processor av typen Intel Cire i7 Extreme Edition med åtta kärnor. Stöd finns för upp till 32 GB interminne av modellen 2133 DDR4. Chassit och moderkortet låter dig montera upp till tre grafikkort och lika många 3,5-tumsenheter (hårddiskar, SSD).

Area-51 kan köpas tillsammans med Dells speciella spelskärm – Dell UltraSharp 34, som erbjuder en extra bred skärmyta med ration 21:9. Skärmen är dessutom böjd för att du ska få ytterligare känsla av att vara inne i spelet. Upplösningen är 3440×1440 pixlar.

Dell Alienware Area-51

Alienware Area-51 kommer lanseras under december, och du kan hitta mer på hemsidan.

Taggar: Alienware, Alienware Area-51, Area-51, Dell, dator, speldator, PC, hårdvara, köpa dator (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *