Crystal USB-högtalare, portabla och utan strömadapter

Crystal USB Speakers är namnet på ett på nya coola högtalare, som åtgärdar problemet med att riktiga högtalare till den bärbara datorn inte alltid är så lätta att ta med. Crystals USB-högtalare har nämligen sorterat bort strömadaptern.

Högtalarna Crystal USB Speakers är rätt snyggt designade. De är nämligen gjorda i genomskinlig plast. Storleken är lagom för att kunna få plats med schyssta högtalare, men inte för stora för att man ska ha problem att ta med dem på resan.

Anslutning till datorn – PC eller Mac – görs via USB 1.1 eller 2.0. Det är bara att plugga in enligt Plug ‘n Play för att köra igång med dem. Från varje högtalare går en stereokabel som ansluts till en USB-enhet. Denna pluggar du i sin tur in i datorn. På så sätt tas de vanliga ljudutgångarna inte upp. Dessutom innebär det att det gamla risiga ljudkortet i datorn (om du har ett dåligt ljudkort, det vill säga) inte lägger sig i ljuduppspelningen.

Crystal USB Speakers saluförs i Sverige av Unique Hardware, och riktpriset är 495 kronor. De verkar dock inte finnas ute på marknaden riktigt än – i alla fall inte enligt prisagenterna.

Fakta om Crystal USB Speakers:

  • Kontakt: Unique Hardware
  • Pris: 495 kronor
  • Anslutning: USB
  • Kompatibel: Både PC och Mac

[b]

image-257
[/b]

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *