Hårdvara

BlackWidow Ultimate 2013 – tangentbord för gamers

Razers tangentbord i BlackWidow-serien släpps nu i en ny variant. BlackWidow Ultimate 2013 är ett robust tangentbordet försett med mekaniska tangenter, grön bakgrundsbelysning och extraknappar som går att programmera olika funktioner för.

BlackWidow Ultimate 2013 är namnet på det senaste gamer-tangentbordet från Razer och av specifikationerna att döma lär ingen gamer bli besviken. Tangenterna på det här tunga och robusta tangentbordet är mekaniska och ska ge precis rätt motstånd för att tangentbordet ska lämpa sig särskilt väl för just spelande.

Oavsett hur snabb man är på tangenterna när man spelar så behöver heller inte oroa sig för att tangentbordet inte ska hänga med. Det klarar nämligen av att man trycker ner upp till tio knappar samtidigt och registrerar varje enskilt tryck på tangenterna oavsett hur snabbt man trycker ner dem.

BlackWidow Ultimate 2013 är svart till färgen och försett med stämningsfull grön bakgrundsbelysning. För den som vill koppla in sitt headset till tangentbordet så går det bra, eftersom det finns uttag både för mikrofon och hörlurar på det. Som sig bör så finns det förstås även möjlighet att koppla in usb-enheter via en usb-port på det.

För att inte tangentbordet ska besudlas med fingeravtryck när man använder det så är ytan på själva tangenterna designade i svart matt finish.

Prislappen för Razer BlackWidow Ultimate 2013 ligger på motsvarande cirka 1 200 kronor.

Specifikationer för Razer BlackWidow Ultimate 2013

  • Mekaniska och bakbelysta tangenter
  • Klarar 10 nedtryckta tangenter samtidigt
  • Uttag för hörlurar/mikrofon
  • Storlek: 475 x 171 x 20 mm
  • Vikt: 1 500 gram
  • Pris: cirka 1200 kronor

Läs mer

Razer BlackWidow Series is Back, Locked & Loaded for Mechanical Domination

Taggar: BlackWidow Ultimate 2013, tangentbord, datortillbehör (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *