Hårdvara

Asus WL-330NUL – världens minsta trådlösa router

Asus WL-300NUL är en ny trådlös och bärbar router som enligt tillverkaren är världens minsta.

Asus WL-300NUL är en trådlös router som sitt minimala format till trots har en hel del funktioner att bjuda på. Routern, som är tänkt att användas på resande fot med  dess behändiga  format, är ungefär lika stor som och liknar ett vanligt USB-minne. Asus WL-300NUL  är försedd med stöd för 802.11 b/g/n-wifi och en ethernetport. Strömförsörjningen sker genom att enheten kopplas in till en USB-port.

Enheten kan användas både för att sätta upp en egen hotspot där anslutningen till Internet kommer från datorn eller från ethernet-porten, samt för att ansluta trådlöst till en befintlig hotspot och skapa ett eget säkert trådlöst nätverk för andra datorer att ansluta till.

 

Asus WL-300NUL kan tack vare ethernet-porten även användas som en USB-baserad ehernet-adapter för datorer som saknar en ethernet-port. Ethernet-porten kan även användas för att ansluta enheter som inte är utrustade med stöd för trådlöst nätverk och ge dem tillgång till den hotspot som Asus WL-300NUL är uppkopplad mot.

Några prisuppgifter  för Asus WL-330NUL är ännu inte kända. Vikten för den trådlösa routern, som mäter 65 x 20 15 mm i storlek, ligger på 24 gram. Releasedatum för routern är satt till den 14 februari.

Läs mer

Asus WL-330NUL USB Pocket Router

Taggar: Asus WL-330NUL USB Pocket Router, trådlös router, bärbar router, hårdvara, nätverk (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *