Information

PCOnline Magazine grundades 1996 av Tommy k Johansson och Nicklas Andersson. Efter 1999 har sajten legat i dvala, men i december 2008 drog Johansson åter igång projektet.

Webbplatsen PCOnline är en avknoppning av Teknikbloggen TkJ.se. I och med att intresset av att läsa tester av produkter, valde jag att dela av denna sektion från min blogg och istället lägga den på pconline.se.

TkJ och PCOnlinePå den här webbsajten kommer jag att, förutom produkttester och prylnyheter, att publicera längre artiklar, skolor, intervjuer och reportage. Lite längre artiklar som jag inte tycker passar i en blogg, utan är bättre att publicera i en webbtidning.

PCOnline är annonsfinansierad. Alla inkomster kommer ifrån reklam i form av annonser av olika slag på sajten. De redaktionella texterna är alltid redaktionella och är aldrig köpta, om det inte klart och tydligt framgår något annat.. Vissa texter kan innehålla affiliatelänkar till exempelvis inköpsställen, men detta påverkar absolut inte omdömena. Givetvis påverkar inte heller insålda annonser på sidorna vårt redaktionella innehåll. Det är viktigt att det redaktionella är fristående från annonsförsäljningen, och det håller jag stenhårt på.

Teknikbloggen TkJ.se är en av Sveriges största IT-relaterade blogg.

Jag själv har skrivit om datorer, och sedemera Internet, sedan tonåren. Jag har skrivit IT-artiklar för mängder av webbsajter, nyhetsbrev och tidningar. PCOnline och TkJ.se drivs av TkJ Media AB.

Är du distributör, återförsäljare eller tillverkare och vill att vi ska testa din produkt? Kontakta mig för mer information!

Trevlig läsning!

Tommy k Johansson


Kontaktinformation

PCOnline ges ut av TkJ Media AB.

TkJ Media AB
Pilvägen 18 C
34176 Ryssby

Telefon: 070-3321680 (OBS! vi kan tyvärr inte erbjuda datorsupport, köpråd eller annan konsumentupplysning!)

E-post: pconline@tkjmedia.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *