Voddler invites – så skaffar du en

Voddler låter dig kolla på strömmande video med sin reklamfinansierade tjänst. Nu har företaget skrivit avtal med Hollywood-bolag och kommer att erbjuda många riktigt bra filmer, men för att komma åt det behöver du en Voddler invite.

Voddler kallas för många av filmvärldens svar på Spotify. Om de kommer att lyckas med detta återstår att se, för det har varit en del problem i bolaget. Men det är ett intressant koncept. För att testa tjänsten behöver du dock en inbjudan – en så kallad Voddler invite.

Voddler inviteÄn så länge är det bara 30000 personer som har fått en Voddler invite. Det här kommer det att bli ändring på, och företaget ska lansera många fler som du kan ta del av via flera olika kanaler. Är du kund hos Bredbandsbolaget kan du exempelvis vara med och dela på hela 500000 Voddler-invites.

För dig som är intresserad av att skaffa en Voddler invite, finns det flera sajter att hålla koll på. När Spotify lanserades, och delade ut invites, fanns det hela tiden länkar inom detta på sajten Pusha. Där bör du hålla koll, för om bloggar delar ut Voddler-invites, kommer länkarna med största sannolikhet att presenteras här. Även Knuff och Intressant är två bra sajter att titta in på.

Voddler invite

PCOnline kommer att försöka få tag på invites så fort som möjligt. När vi gjort det kommer du att kunna ta del av dem här på sajten. Vill du vara först ut, ska du skaffa Twitter och lägga till mig – @tkj – för där tipsar jag när jag får tag på invites.

I övrigt bör du hålla ett öga på de teknikbloggar som finns i Sverige. TkJ, Mjukvara, Din IT-teknik, Blackjacker, Webmastern och så vidare. Detta är bra sidor som förmodligen delar ut Voddler-invites så fort de får tag på några.

Jag kan också rekommendera Dagens Länkar. Här publiceras varje dag massor av nya länkar och när det kommer upp sajter som har invites till Voddler att dela ut, lär du hitta en länk här. Det är bra att kontrollera dessa sidor kontinuerligt, för inbjudningarna lär försvinna snabbt.

Voddler är väldigt hett just nu. Efter att de som sagt skrivit avtal med Hollywood, kommer media och bloggare hålla ögonen öppna på tjänsten och skriva mycket om det.

Taggar: Voddler invite, Voddler, invites, inbjudningar, inbjudning, film, filmbransch, Hollywood (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

113 comments on “Voddler invites – så skaffar du en

 1. Stefan Lindström

  Jag skulle vilja få en invite till voddler för att kunna titta på gamla filmer och även nya.

 2. Pingback: Lottar ut voddler invites « Hebbe 1.0

 3. Lennart Carlsson

  Hallå där ute!

  är det någon vänlig själ som kan bjuda på en invite till Vobbler ?

  //LC

 4. Danneman

  Hej där ute!
  Hoppas att någon snäll själ har en invite till Voddler över till en filmälskande snubbe.

 5. markus

  tja!
  en woddler invite skulle sitta fint, då jag under vintern inte kan ta mig till kompisar pga snön..”bor på landet” så lite film skulle inte vara helt fel,
  tack på för hand

 6. Lars

  Jag vill inte ha voddler invite, för ja gillar inte film! :D
  De bästa filmerna kostar ändå, finns bara skräpfilmer(med undantag) som är gratis.

 7. Erik

  Hej, jag skulle uppskatta en invite väldigt mycket eftersom jag älskar att koppla av med film, i kompisars eller flickväns sällskap :)

 8. robin

  hej jag skulle jätte mycket ha en invite för att jag gillar filmer men jag vågar inte att ladda ner filmer för den nya lagen kom ju nu.. tack i förväg :)

 9. Alexander

  Jag har EN invite på lager och den som skriver sitt namn och sin e-mail först efter detta inlägg kan vänta sig en trevlig sak ;)

 10. Jesper Andersson

  Hej mitt namn är jesper andersson och bor i ystad, Varför just jag vill ha ett voddler account är för att jag är riktigt mycket intresserad av filmer. Och har hört mycket om detta program att det verkar riktigt najs. skulle uppskatta detta jätte mycket om jag kan få ett voddler account! :)

 11. Lollo

  hej
  jag skulle vilja ha en invite för
  jag vet inte om du bor mitt ute i skogen men det gör jag och jag har inte så mkt att göa om dagarna så jag skulle uppskata om nu snälla gav mig en invite :DDDDD

  snälla ((:

 12. Jesper Andersson

  Hej jag skulle gärna vilja ha ett voddler account har letat efter ett länge nu så hitta jag detta snälla skicka en invite.

 13. Marcus Persson

  Hej!

  Hur länge ska man behöva leta och vänta för att få tag på Voddler.. Det e ju det som rockar och självklart måste man ha det…

 14. Anette

  en invite hade inte vart fel alls :) jag älskar film,det är stort intresse ,kollar mycket på film,älskar film,fota mm

 15. Marc

  Jag skulle uppskatta en invite otroligt mycket då mitt stora intresse är just film.
  Jag håller tummarna!

 16. Laura

  Hej!
  Som alla andra skulle jag också vilja ha en Voddler invite.
  Finns absolut inget annat och se på vanliga Tv kanaler ju.Tråkigt.
  Men kanske inte med Voddler Invite om man kan få det.

 17. Johannes

  har letat efter en invite länge. men hittar ingen. skulle vara väldigt tacksam om jag får en. laddar aldrig ner filmen och har lite dålig ekonomi atm så kan inte köpa/hyra heller så detta skulle vara riktigt bra!

 18. voddler wanted

  ehhh ja jag vill samma sak som alla andra kommentarerna (en voddler invite) ofc!så skicka en om det går ps. jag har varit väldigt snäll i år!XD

 19. Gabbi

  Skulle vilja ha voddler då jag brukar resa mycket och har alltid med mig datorn hade varit jätte sjysst om jag fick en invite?

 20. Josef Olsen

  Just nu har du ögonen på min kommentar och läser den för att den inte är lika desperat och ogenomtänkt som alla andra kommentaren. jag vill bara säga hej till dig som läser och alla andra som bär på en voddler-invite redo att ge bort den till mig.
  Jag fick inget spec. av tomten i år och eftersom det är ett nytt år och det är någon som har varit dum och vill sona sina brott och så hur ska ni göra det? ge mig din invite:).
  Allvarligt talat så tänker jag argumentera för min invite. Här är iaf dem argument som kommer att ge mig en voddler-invite, tänkte jag:) :(detta är ingen sur gubbe bara en parantes efter kolontecknet till argumenten som kommer nu)

  1. I år har jag bara varit en snäll person och därför får jag en invite.:)
  2. Tomten som skulle gett mig en walkman(mobil) med spotify:), gav mig endast en iphone med paint. Därför får jag en invite:)
  3. Utan filmpubliken(d.v.s. jag) så är alla skådisar som blinda sångare eller som två trillingar utan mat. Därför får jag en invite:)
  4. Med föregående argumentet villa jag bara påpeka att jag inte är så korkad som jag verkar…..och därför får jag ännu en invite:)
  4. All denna tid som det har tagit att skriva denna kommentaren hade jag kunnat använda till att bli kund hos bredbandsbolaget och på så sätt fått en invite, så jag hoppas att inte denna tiden på din blogg har varit förgäves. :)Just därför att jag har lagt ned tid …….ska jag få en INVITE (glad smiley)

 21. marius wik

  vill ha en voddler inbjuda. Avsikten är att använda voddler på en skola jag arbetar på. så att när slepper allt styrelsen att gå runt för att leta efter dvd film som är inte så lätt alltid. vet inte alltid hur man ska se filmen är så därför hade det varit trevligt med voddler. även arbetar på en klubb varje måndag, som skulle ha varit trevligt att ha voddler att du också göra gott för en gångs skull. så att du sedan kan se filmen på klubben när du använder voddler så slepper men det tar att hitta en DVD-film du sedan kan bara använda voddler. Tack till den person som skickar en inbjudan

 22. Stefan Larsson

  Hej,
  Kan någon ge mig en Voddler invite som julklapp.
  Tack på förhand och God Jul & Gott nytt år :-)

 23. Karin

  Hej allihopa, jag har voddler och kan säga att det är inget spec. dåligt utbud av film änsålänge, så ni som inte har det behöver inte vara ledsna det suger just nu iaf.

 24. David

  Skulle varit sjukt tacksam om jag fick en voddler invite, har letat som en dåre och jag vill slippa laddaner/köpa filmer, så SNÄLLA SKICKA! :)

 25. Albin

  Tjenare alla, jag köpte en voddler invte på tradera för ca 200kr. måste säga att det är ett välldigt bra program. det negativa är att det är ca 3-5 min reklam innan filmen startar också att de inte har fått upp så många filmer. också en del filmer kostar 37kr att kolla på. Men jag är ändå sjukt nöjd med det!!

  Albin

 26. Melissa

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha en Voddler-invite :) Jag går IT-Media linjen, & håller på mycket med film & redigering, & brukar hämta inspiration från filmer :)

 27. Axel

  Hej, jag skulle verkligen inte vilja ha en Voddler-invite, alltså, verkligen-verkligen inte!

 28. Martin

  Hej allihopa!
  Jag är en i Sveriges befolkning som också skulle vilja ha en Voddler invite.

  Jag har suttit och letat hela kvällen efter någon sida som det bara fanns på, tillslut insåg jag att det inte fanns det, och så hittade jag denna sida och tänkte testa och se om jag skulle få äran att få en inbjudan.

  Vem älskar inte film?
  Bara ligga i soffan med datan i knäet och kolla på en film, Voddller är ju helt underbart!
  Så man slipper åka in till stan och hyra en film med pengar, här öppnar man bara ett program och kan välja av ett utval av filmer!

  Jag vill som resten av Sveriges befolkning ha en invite.

  Så tack så jätte mycket om någon trevlig själ skickar det till mig!

 29. niklas andersson

  jag skulle vekligen uppskatta en voddler invite.För jag är arbetslös. å det är ju inte så fint väder så det skulle sitta fin fint med litte film

 30. Elin

  Hej allihopa!
  Jag är en i Sveriges befolkning som också skulle vilja ha en Voddler invite.

  Jag har suttit och letat hela kvällen efter någon sida som det bara fanns på, tillslut insåg jag att det inte fanns det, och så hittade jag denna sida och tänkte testa och se om jag skulle få äran att få en inbjudan.

  Vem älskar inte film?
  Bara ligga i soffan med datan i knäet och kolla på en film, Voddller är ju helt underbart!
  Så man slipper åka in till stan och hyra en film med pengar, här öppnar man bara ett program och kan välja av ett utval av filmer!

  Jag vill som resten av Sveriges befolkning ha en invite.

  Så tack så jätte mycket om någon trevlig själ skickar det till mig!

  blixten_elin@hotmail.com

 31. calle hedqvist

  hej jag skulle vilja ha en voddler invite mina favorit filmer är!
  1.simpson the movie
  2. mamma mia the movie
  3. james bond:D tack
  MVH calle:D

 32. Anton

  Hej :D

  Skulle gärna vilja få en voddler invite.
  Skulle bli riktigt glad, tack på förhand :)

  // Anton

 33. Tobias

  En voddler invite skuller vara trevligt i trista november som det varit, endast ett fåtal soltimmar i år denna månad.

 34. Sebastian

  Tjenare, Jag skulle blivit väldigt glad om jag fick en Voddler inbjudan, för jag älskar film mer än något annat! Tack på förhand :)

 35. Olof

  hejsan, jag skulle vekligen uppskatta en invite eftersom att jag jobbar med film och redigering, och hämtar mycket insperation från just film!

  Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *