Webbverktyg

Så gör du om en YouTube-film till MP3

Vill du konvertera ljudet från en YouTube-video till en ljudfil i form av MP3-format finns det flera gratis webbtjänster som gör det här på ett smidigt sätt. Med hjälp av tjänsterna behöver du bara klistra in länken till din valfria YouTube-film och sedan klicka igång konverteringen. Därefter kan du ladda ner ljudet från videon i MP3-format.

Kanske har du hittat en musikvideo på YouTube, vars låt du skulle vilja ha som MP3-fil för att lyssna på datorn eller i din smartphone. Eller så vill du plocka ut ljudet från när någon säger något, för att använda ljudklippet som ringsignal. Det finns många tillfällen när det kan vara bra att konvertera ljudet från ett YouTube-klipp till ljudfil.

Vill du redigera ljudfilen efter att du konverterat och laddat ner den, kan du använda gratisprogrammet Audacity, som finns för flera plattformar. Det är ett kraftfullt redigeringsverktyg som dock är enkelt att använda. Audacity har mängder av finesser, och gränssnittet ser ut som något från tidigt 90-tal, men låt inte det skrämma dig. När du väl testat programmet en stund kommer du förmodligen att förstå hur det fungerar.

Här kan du ladda ner Audacity för Windows, OS X och Linux.

För att konvertera från YouTube till MP3 använder du någon av nedan tjänster. Klicka på rubrikerna för att besöka tjänsterna.

YouTube MP3

YouTube till MP3
image-6482

Enkel tjänst som är väldigt rakt på. Fungerade snabbt när jag testade. Besök.

ClipConverter

ClipConverter konverterar YouTube till MP3 eller film
image-6483

ClipConverter klarar av att konvertera till flera olika format; MP3, M4A och ACC. Du kan även använda den för att spara YouTube-klipp som videofiler i formaten MP4, 3GP, AVI och MOV. Prova här.

MP3Fiber

MP3Fiber gör om YouTube-filmer till MP3-musik
image-6484

Även MP3Fiber låter dig spara i ett par olika filformat, men framför allt kan du spara ner ljudet till MP3 i olika nivåer av ljudkvalitet (bithastighet). Länk.

YouTube In MP3

YouTube In MP3 gör enkelt om YouTube till MP3
image-6485

Lättanvänd tjänst som låter dig spara i tre olika nivåer av kvalitet; låg, standard och hög. Testa här.

Taggar: YouTube, MP3, ljudklipp, video, konvertering, webbtjänst, webbverktyg (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *