Uppdatera Windows

Gratis Driver Booster uppdaterar dina drivrutiner superenkelt

För att hålla din dator stabil behöver du kontinuerligt uppdatera drivrutinerna. Det här är ett ytterst trist jobb om du ska lösa det manuellt, eftersom ditt system använder sig av massor av drivrutiner. Med programmet Driver Booster fixas det här automatiskt.

Driver Booster från IOBit finns i en gratisversion och en kommersiell Pro-version med fler funktioner. Jag rekommenderar att du laddar ner gratisversionen och provar för att se om du gillar programmet. Därefter kan du köpa Pro-versionen och bland annat få helautomatisk uppdatering av drivrutiner, vilket betyder att du inte längre behöver fundera över det eftersom det sker automatiskt i bakgrunden.

Att använda Driver Booster är enkelt. I princip klickar du bara på en knapp för att starta processen. Programmet kommer att söka igenom din dator för att kontrollera vilken hårdvara du har, och sedan jämföra din installerade drivrutin mot en omfattande databas med de senaste drivrutinerna.

Uppdatera drivrutiner med Driver Booster
image-6697

Driver Booster låter dig enkelt och smidigt uppdatera dina drivrutiner.

Skulle det visa sig att du har någon gammal version av en drivrutin, erbjuder Driver Booster dig att ladda ner och installera den. När jag testade programmet hittade det inte mindre än 17 drivrutiner som var av utgångna versioner.

Saken är den att de flesta prylar i din dator behöver drivrutiner för att fungera. En drivrutin kan förklaras som ett litet program som låter operativsystemet kommunicera med hårdvaran. Grafik- och ljudkort är exempel på hårdvara som behöver drivrutiner, men även nätverkskort, USB-portar, möss och tangentbord, SATA-porten för hårddiskar, bildskärmar och hårddiskar, och mycket annat.

Driver Booster
image-6698

När du skannat genom systemet efter gamla drivrutiner kan du uppdatera till nya med ett snabbt musklick.

Om du uppdaterar Driver Booster till Pro-versionen får du tillgång till dubbelt så stor databas av drivrutiner och snabbare nerladdning. Programmet kommer även att hålla koll på uppdateringar av drivrutiner i bakgrunden, och sedan ladda ner och installera dessa när du inte använder datorn.

Taggar: Driver Booster, IOBit, uppdatera, drivrutiner, drivers, gratisprogram (Intressant?)

Driver Booster

  • Ladda ner: Driver Booster
  • Utvecklare: IOBit
  • Nedladdningar: 1612
  • Betyg: 4 av 5
  • Pris: Gratis (Pro 210 kr/år)
Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *