AllMyApps, smart App Store för Windows

Nyligen lanserade Apple en App Store för Mac OS X, och vi Windowsanvändare undrade varför programinstallering inte kan vara så enkelt även för oss. Det kan det. AllMyApps är ett gratisprogram som fungerar som en App Store.

För att använda AllMyApps behöver du registrera dig gratis och ladda ner applikationen. Därefter kan du börja utforska och installera applikationer från utbudet. I skrivande stund finns det närmare 1600 program och verktyg tillgängliga.

De flesta programmen hos AllMyApps är gratisprogram, men det finns även betalversioner och ofta är de prisnedsatta. För att kunna köpa och installera betalapplikationer behöver du registrera dina kreditkortsuppgifter hos AllMyApps. Detta är dock inte nödvändigt för att ladda ner gratisprogrammen.

allmyapps

Så varför ska du då använda AllMyApps?

Skälet är enkelt: det är enkelt. När du installerar ett program via AllMyApps behöver du nämligen inte stega dig igenom de vanliga installationsverktygen. Allt går per automatik i bakgrunden. Dessutom kan du installera flera applikationer samtidigt.

Det här är framför allt väldigt smidigt om du ska installera upp en ny dator eller fixa systemet efter en ominstallation. Kör igång AllMyApps, välj alla programmen du vill ha installerade, klicka igång det och slösurfa på nätet under tiden.

Det finns dock en nackdel med AllMyApps, som förhoppningsvis fixas tills programmet går ur betastadiet, och det är att det inte har stöd för olika språk. Program du installerar är således bara på engelska.

Ladda ner AllMyApps

Taggar: AllMyApps, applikationer, gratisprogram, freeware, program, app store, Windows (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *