5 smarta tips gör ditt Firefox bättre!

      5 kommentarer till 5 smarta tips gör ditt Firefox bättre!

Firefox har blivit väldigt populär, och idag har den fria webbläsaren runt 25 procent av användarna i Europa. Internet Explorer tappar hela tiden över användare, och skälet är att Firefox är så bra. Men det kan bli ännu bättre med dessa tips!

Mozilla, som utvecklar den fria webbläsaren Firefox, har nyss släppt version 3.5.3 som främst innehåller buggfixar. Du kan ladda ner webbläsaren gratis från hemsidan GetFirefox. Programmet finns översatt på svenska och det är en fantastiskt bra webbläsare.

Firefox, surfa snabbare och smartareDe stora styrkorna med Firefox ligger inte bara i att webbläsaren är väldigt snabb och effektiv, utan även att det finns så otroligt många tillägg och möjligheter att anpassa programmet efter dina egna behov.

Som lite mer van användare kan du ändra på massor av saker. Det finns tonvis till verktyg att gratis ladda ner från Mozilla AddOns, för att göra programmet bättre och ge det ytterligare funktioner.

I nya versioner av Firefox har det blivit lättare att hantera tillägg (AddOns) via ett fönster som du når från Verktyg -> Tillägg. Här kan du söka efter specifika tillägg.

I den här artikeln ska du få fem smarta tips som gör din webbläsare bättre och säkrare med inställningar och tillägg.

Läs vidare i tipsen på sidan 2!

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

5 comments on “5 smarta tips gör ditt Firefox bättre!

  1. Rurik Forsblom

    Har Firefox och Explorer i min dator. Firefox är något snabbare men inte lika stabil som Explorer 8,som är den webbläsare jag använder mest!

  2. Hans-Erik Flygare

    har slutat använda Firefox därför att jag inte längre kan ladda ner filmsnuttar – med Explorer har jag inga problem att ladda ner med Real Player där jag bara behöver högerklicka på “snutten” eller på ikonen som automatiskt dyker upp i högra hörnet om “snutten” tillåter nerladdning.

  3. Pingback: Tips för att göra Firefox bättre » Edvinssons blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *