10 sajter du behöver innan du köper datortillbehör

Det finns hela tiden nya saker som man vill köpa till sin dator eller sitt IT-användande i allmänhet. I den artikeln hittar du tips på fem sajter du behöver känna till för att hitta bäst och billigast produkter!

Oavsett om du är ute efter en minidator, en iPhone eller ett nytt grafikkort eller kanske en ny fotoskrivare, så är det inte att rekommendera att rusa iväg till första bästa affär och köpa. Med hjälp av en handfull smarta sajter kan du hitta de bästa produkterna till de lägsta priserna.

De bästa produkterna

Vissa produktområden kräver att man läser på lite om vilken som är bäst. Skrivare, minidatorer och digitalkameror är exempel på det. Ska du köpa något av detta, finns det massor av modeller att välja mellan. Genom att göra sökningar på testsajter hittar du information om vilka som har fått bäst betyg.

Testsajter håller koll på webbtidningar som skriver tester, och dessa indexeras sedan och testresultaten sammanställs för att skapa topplistor över de bästa produkterna. Sajterna erbjuder flera olika typer av sökningar för att du ska hitta rätt.

Dessa sajter har alla sina för och nackdelar. Bäst information får du så klart om du använder dem allihop för att själv få en överblick.

Lägsta priserna

När du väl har hittat en produkt som du är intresserad av, använder du prisagenter för att leta reda på det bästa priset. De här tjänsterna söker igenom massor av e-shoppar för att hålla reda på vilka som erbjuder de lägsta priset på en specifik produkt.

Det kan dock vara värt att inte alltid välja det lägsta priset. Innan du handlar från en e-butik du inte känner igen sedan tidigare, bör du kolla upp vad andra kunder säger om den. Det finns tyvärr en del suspekta källarföretag idag – exempel på det är Kameraexperten. Recensioner av butiker finns som regel på prisagenternas sajter.

Personligen föredrar jag Prisjakt, som jag tycker har bäst sökfunktioner och mest information. Priskoll är också intressant då den är helt inriktad på datortillbehör.

[b]

prisjakt
image-909
[/b]

Taggar: datortillbehör, konsument, priser, prisjämförelse, prisagenter, recensioner, tester (Intressant?)

Annons
GILLADE DU ARTIKELN? REKOMMENDERA DEN GÄRNA - TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *